2013. december 14., szombat

13. fejezet

Hey readers :)
 Itt lenne egy kis meglepetés nektek . Mivel az előző rész nem sikerült olyan tökéletesen , gondoltuk meglepünk titeket egy kicsit . Ebbe a részbe szívünk lelkünk benne van . Nagyon reméljük hogy tetszeni fog nektek . Örülnénk annak is ha megajándékoznátok minket pár komival és pipával , és ha valaki feliratkozik azt se bánjuk ;)
Millió és egy puszi Brigi &Vikk
13.fejezet

~Harry~

Reggel 8-kor keltem fel , a tegnapi nap után. Lementem reggeliztem, fogat mostam, felöltöztem és közben iszonyatosan szenvedtem az unalomtól. Fogtam a telóm és rácsörrentem Zaynre.
-Haver segíts! Nem bírom tovább, meg esz az unalom- támadtam le Malikot mihelyst felvette a telefont.
-Szia Harry neked is .Tudod illik elsőnek köszönni, de mivel tudom hogy régóta vagy ilyen pofátlan elnézem neked- röhögcsélt magában.
-Hova menjünk? Valahova ki akarok mozdulni, túl sok minden van most a fejemben.
-Rendben 10 perc múlva ott vagyok elmegyünk bowlingozni- ahogy kimondta már csapta is le a telefont.
Ezt szeretem Zaynben. Mindig tudja hova kell menni, hogyan kell elütni az időd a megfelelő módon. Úgy volt ahogy mondta. 10 perc múlva felhajtott a feljáróra és addig dudált amíg ki nem értem.
Ahogy beszálltam a járműbe már indultunk is. Szerencsére nem kellett sokat utazni mert a kitűzött cél nem volt messze. Csupán 5 percnyire kocsival a házunktól. Gyermekkorunkban sokat jártunk ide a szüleinkkel együtt. Nagyon jó időtöltés volt és kezdetekben sokat nevettünk a másik bénaságán. A legmeglepőbb Daisy volt aki szinte elsőre belejött a dolgokba. A legbénább pedig Clara. Szegény jó sokat szenvedett vele mire megtanulta hogyan is kell. Igaz egy 6 éves kislánytól nem várhat senki olimpiás teljesítményt.
Ahogy bementünk már adták is ki a szokásos cipőket és foglaltuk el a megszokott helyet. Rendeltünk egy kis sült krumplit ketchuppal és egy kis kólát. Haraptunk pár falatot és mentünk a pályához. Nagyon hamar felvettük a  több mint 10 éves rutint és szinte profikként bántunk a golyókkal.
-Harry jól vagy? Feszültnek tűnsz- ütött bele Zayn kicsit játékosan a kezembe.
-Hát mostanában nagyon össze jöttek a dolgok a fejem körül.
-Daisyre és arra a csávóra gondolsz aki bántotta őt?- kérdezősködött.
-Is. Meg úgy mindenre, mostanában semmi sem akar össze jönni.
-Haver észnél vagy? Megnyerted liciten a csajt. Vidd el valami jó helyre és biztos bevágódsz nála.
-Nem hiszem. Eddig annyi csajom volt már akiket 5 perc alatt meghódítottam. De félek Maddoxot egy élet is kevés , megpuhítani. Nah meg így is majdnem elnyerte előlem az a buzi Matt. Az egy olyan nyikhaj gyerek. A hideg kiráz tőle.
-Matt, Matt, Matt. Erről mindig valami nyálas csávó jut eszembe-nevetgélt Zayn.
-Nekem pedig Matt a Vámpír naplók Mattje. És még hasonlítanak is. Szőke haj, sármos mosoly, ragyogó kék szemek. Biztos több esélye van neki mint nekem.
-Ezt most úgy mondtad mintha neked jönne be. Amúgy is annak a csávónak görbe az orra. A másik pedig te honnan tudod ki játszik a Vámpír naplókban?
-Még nyáron az unoka húgomra kellett vigyáznom és azt akarta nézni. De előbb mondtad hogy görbe az orra, ezek szerint te is nézed- gúnyolódtam vele.
-Jah nem, én is a húgommal néztem-mentegetőzött.
-Persze Malik, persze.
-Jól van nagyfiú te most ne ezzel foglalkozz! Inkább azt találd ki hogy hova viszed a hercegnőd. Van már tipped?
-Nincs. Nem akarom valami unalmas helyre vinni. Azt akarom hogy élvezze és haszna legyen belőle. Nem akarok egy átlagos randit.Sőt nem is nevezhetem randinak .Mi csak barátok vagyunk .
-Miért nem kérsz tanácsot a hős szerelmestől?
-Niallra gondolsz?
-Igen. Ma vitte el Clarát randizni, megnyerte a fogadást , Kate rámozdult. Kíváncsi vagyok hogy mit talált ki Horan, mert Clara sem egy könnyű eset,nem csodálkozom ,hogy Daisyvel annyira jóban van . Amúgy nem hiszem hogy Horannak nemet tud mondani.
-Kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle. De Branson más eset, ő mindennek örül bármit kap, Daisynél viszont nem szúrhatom el az utolsó esélyem. És nem engedem hogy még egyszer ilyen idióta alakok körében legyen és bántódása essen, azt nem élném túl.
-Nah jó Mr. Nyálgép, van egy ötletem. Vidd el bokszolni, azt ő is élvezné, haszna is lenne, és te is otthon vagy a dologban.
-Nem is rossz ötlet.
Nem sokkal később meguntuk és hazamentünk.  Én gyorsan felkaptam az edző ruhám és 2 pár boksz kesztyűt és elindultam D-hez. Amikor odaéltem becsöngettem az ajtón és Catalina nyitott ajtót.
-Jó napot Catalina, Daisy itthon van?
-Persze Harry, gyere beljebb- mosolygott .
-Rendben, köszönöm.
Gyorsan beköszöntem a konyhába.
-Jó napot Mrs. Maddox.
-Szervusz Harry, de annyiszor megbeszéltük már. Hívj csak Tinának.
-Rendben, mi jót tetszik sütni?
-Amikor azt mondtam hogy Tina azzal megadtam az esélyt hogy tegezz, túl jól nevelt vagy-nevetett- amúgy palacsintát.Tudod Daisy kedvence .
-Túl jól nevelt áh azt nem mondanám, de köszönöm. Fel megyek megnézem hogy Daisy mi jót csinál.
-Okés, menj csak.
Felrohantam a lépcsőn és automatikusan bekopogtattam a lány szobájába.
-Igen?-kérdezte.
-Szia hercegnő- nyitottam be a szobájába, és csak a fejemet dugtam be.
-Hazz drága, már hiányoltalak.
-Kitaláltam hova viszlek.
-Igen? Hova?
-Bokszolni.
-Tényleg? Ez tök jó. Legalább laposra verhetem a pofád- nevetett hangosan.
-Nah arra kíváncsi vagyok.
                                                                ***

Bent voltunk a teremben és vártam hogy Daisy előlépjen az öltözőből. Amint kilépett leesett az állam. Iszonyúan szexi volt. Cicanadrág féle volt rajta ami remekül kiemelte az idomait. A formás feneke csak úgy domborodott abban az anyagban. A felsőről ne is beszéljünk. A melleit szembe találtam magammal. Alig tudtam uralkodni magamon.A vér egyből kiszaladt az arcomból , más testrészembe .
-Khmm jól áll neked ez a sportos szerkó.
-Köszi Harry-mosolyodott el.
-Nah kezdhetjük?
-Naná.De miért is vagyunk itt ? 
-Mert nem akarom hogy megtörténjen az ami a legutóbb - és éreztem hogy egyre jobban megy fel bennem a pumpa . Bárkiből ilyen reakciót váltana ki ez az egész ha azt az embert bántaná valaki akit a legjobban szeret . Majd mint ha  villám csapott volna belém , úgy hatott rám az érintése . Amilyen gyengéd volt , pedig csak megsimította a karomat .Valahogy sikerült lenyugtatnom magam és a szemébe nézzek . Aggodalmat láttam benne amitől megijedtem .Majd hirtelen bújt hozzám .
- De te ott voltál és.....
-És ha nem lettem volna ott ? - akaratom ellenére is megfeszültek az izmaim .
-Ott voltál és kész - szorított erősebben - téma lezárva .
Nem is ő lett volna ha nem dirigált volna így .Na akkor kezdjük el .Amúgy ha már ott tartunk ,hogy ő így van felöltözve én is "felveszem" a szokásos edző cuccomat .Azaz csak a cipőm , és egy laza melegítő gatya .Szempillantás alatt húztam át a fejemen a felsőmet és dobtam a táskámra.
-Te most komolyan így leszel ? - kerekedtek ki Daisy szemei .
-Aha - győztem gondoltam magamban - Vagy zavar ? - húzódott pimasz mosolyra a szám .
-Ö-ö n-nem - habogott .
-Oké akkor kezdjük el - állítottam magammal szembe , ő pedig kénytelen volt felnézni rám .- Gyere segítek felvenni a kesztyűket .
-Amúgy te mióta csinálod ezt ? - kérdezte mélyen a szembe nézve .Láttam ,hogy  nem csak azért kérdezi tőlem mert be akar vágódni mint a többi lány .Tényleg érdekli . 
-Nem tudom 8 éves lehettem ? Tudod nem csak neked lett volna szükséged a barátaidra- vontam vállat hanyagul .  
-Ohh - szomorodott el .
-Hé nem azért mondtam csak ..... mind egy hagyjuk .Ami megtörtént azon már nem tudunk változtatni -mosolyodtam el .-Na gyere megmutatom ,hogy rúgd szét valaki seggét - húztam magam után .
-Styles - hallottam a nevem a hátam mögül .
Tony a terem vezetője közeledett felén , aki első látásra elég félelmetes egy fazon de ha jobban megismered akkor kiderül , hogy egy nagyon rendes pasas. Igaz az apám lehetne de le tudna tagadni pár évet , annyira fit még .Valamiért Daisyt automatikusan a hátam mögé toltam , hogy "védelmezzem " .
-Van ma estére programod ?- ért végül oda  hozzánk .
-Eddig nem volt .. de gondolom most már lesz - pacsiztam le vele .
-Oh - pillantotta meg a mögött álló lányt - Bocs kölyök nem tudtam , hogy "dolgozol " - mérte végig elég feltűnően D.-t , és a mellkasánál eléggé sokéig elidőzött . Nem tetszett , hogy így néz rá , de ellene nem lenne semmi esélyem .
-Áh ő csak egy régi barátom - húztam magam mellé , majd átkaroltam a vállát .-Daisy ő Tony , ő rángatott bele ebbe az egészbe -mutattam körbe .
-Daisy ? Daisy Maddox ? - mosolygott Tony .
-I-igen . Uh ismernem kéne magát ? Mivel elég pocsék az arcmemóriám - nevetett angyalian .
-Nem te akkor még kicsi voltál - rázta Tony a fejét - De üdvözlöm az apádat és üzenem neki , hogy ő is lenézhetne erre , ne csak az öcsédet üssük már szét .
-Az öcsémet ?- esett le az álla - Mármint Ben ide jár ?
-Nem is tudtad ?- néztem le rá .
-Ööö nem nagyon szoktam figyelni rá , ilyenkor - kuncogott .
-Na figyelj kölyök -fogta komolyra a szót - Este a szokott helyen és hozd magaddal Louist is - akkor megint beszervezett valami verekedést .Nem mondanám legális dolognak , de egy kis plusz pénz sose árt . - Örültem Daisy - intett - Hidd el a legjobbtól tanulsz .
Én csak a fejemet ráztam , majd tovább vonszoltam magam után . Mikor beértünk a ringbe , én automatikusan ugrottam fel , majd segítettem Daisynek . 
-Persze mindjárt szétrúgom a legjobb seggét - bokszolt a hasamba .
-Maddox ez nem ér - ráztam a fejem -Szóval kezdjük ott ,hogy a kezedet így tartod - húztam az arca elé  - igen pont itt a csinos kis pofid előtt.
-Oh  ha valami baja lesz a csinos kis pofimnak anyám , tuti megszabadít a büszkeségedtől - nevetett hangosan - Tudod holnap fotózásom lesz .
- Akkor ezt észben tartom - nevettem én is . Megmutattam neki szinte mindent , hogy álljon , hogy üssön , milyen pontokat érdemese megcélozni . Már vagy egy fél órája csináljuk ......
-Basszus Daisy a lábad - rugdostam enyhén - ha akarnám egy pillanat alatt kibillentelek az egyensúlyodból . Hányszor mondtam már hogy.....- de nem tudtam befejezni mert kaptam egy enyhe ütést az államra .Meglepett , de nem volt elég közel , hogy erősebben hogy komolyabb ütést kapjak .
-Nem tudsz kibillenteni - nyújtotta a nyelvét .
-Ne csináld ezt vagy leharapom - játszottam vele . Persze ő azért is tovább nyújtotta .Nekem se kellett több elkaptam a derekát még ő próbált hátrálni de megbotlott a saját lábában és hátra esett ezzel magával rántva engem is .Eléggé félre érthető pozícióba kerültünk , ő alattam feküdt és meg felette .A kezeimmel a feje mellet támaszkodtam , úgy néztem le rá.Nem mintha nem tetszett volna , de ugye mi csak "barátok" vagyunk . Meg sem tudott szólalni , ahogy én sem .Csak néztünk egymás szemébe . Mikor már szinte mindenki tekintetét éreztem magamon aki a terembe volt , gondoltam , ideje lenne felkelni  , de nem hagyhatok ki egy jó kis poént .
-Hmmm-csináltam úgy mintha gondolkodnék - mindig is szerettem én felül lenni .
-Barom - nevette el magát alattam - Inkább segíts felkelni innen .
Felsegítettem a földről , majd lementünk vissza a zsákokhoz . Nekem egy kicsit készülnöm kellene az estére , de nem akarom egyedül itt hagyni így kénytelen vagyok beérni csak a súlyzókkal .
-Hercegnőm gyakorolj ezeken , én ott leszek - mutattam a sarokban - Nemsokára végzek és mehetünk -szerencsémre nem ellenkezett , és nem is kérdezősködött .


                                                   

    
                                                           



  ***
Nagyon meglepődtem. Elég ügyes volt. Jó volt nézni ahogy püföli a zsákot. Iszonyúan szexi volt. Ahogy izzadt a cseppek belefolytak a felsőjébe és a mellbimbója kidudorodott. Én pedig csak azt bámultam. Nem tudtam uralni a piszkos gondolataim. Legszívesebben letéptem volna róla a ruhát.......
-Harry ne bámulj ennyire olyan vagy mint egy kis kutya aki kajára vár.
Kurva kínos volt. Csak az járt az eszembe hogy mennyire jól elintéztem most ezt.
-Gyere nagy fiú játszunk egyet-nevette el magát irtó szexin és édesen.
Játszottunk pár menetet és nagyon élveztem. Amíg vele voltam elfelejtettem minden bánatom és problémám.  Nem sokkal később haza indultunk. Amikor oda értünk Maddox háza elé és kiszállt a kocsiból sietett befele, de az ajtó előtt vissza fordult.
-Köszi Harry, jól éreztem magam.
Én pedig hihetetlen boldogan haza indultam......



~Niall~

Hát elég cink volt ez az egész jótékonysági cucc.  De ,  a jó ügy érdekében  bármit , és ,  még Miss Maddox is a színpadon állt , pedig ő kijelentette az elején  , "hogy nincs az az Isten  amiért ő felmenne ", de még is  oda került hála Zaynnek .Bár ahogy láttam élvezte  , hogy többen szórják rá a pénzt mint Carára , amin egy kicsit még nekem is leesett az állam . Azon már meg sem lepődtem , hogy Harry addig küzdött még el nem „vitte” . Tudom , hogy nem kedveli Mattet ,  viszont , hogy miért  azt már én sem tudom . Viszont Daisy úgy mozgott  a színpadon mit ha oda született volna , bár nem értem miért lepődök meg .  Már  nem egy  divat bemutatón szerepelt , vagy  fotózáson vett részt .  Tehetség   az biztos és , látszik, mennyire imádja, amit csinál , csak úgy sugárzott a többiek között . Viszonylag hamar vége lett ennek az egésznek ,  amilyen szerencsém volt persze hogy dilis Kate nyert el Clara elől . A csaj 9.-óta belém van zúgva , és most jön a kérdés , hogy onnan tudom ? Saját maga vallotta be szinte az egész suli előtt még régebben ,  azóta le sem száll rólam . Mindig is furcsa volt egy kicsit de most komolyan félek tőle . Reménykedtem , hogy Clara majd kiment de a csajnak több pénze volt , az enyhe kifejezés , hogy csalódott voltam . Na de a rosszban is van valami jó , mint ahogy vártuk Brook és Louis páros újra össze állt, nem meglepő az elmúlt időben eléggé össze melegedtek . Szép lassan ballagtam le a színpadról , oda a többiekhez .
- Láttátok  Cara hisztijét?- röhögött Zayn – Látod hercegnőm nem is volt olyan rossz fent – ölelte át Daisy vállát, mire ő csak kuncogott.
- Tényleg hol van Hazz és Brook – csillant fel a szeme Daisynek .
- Ürítik a tárcájukat – nevetett édesen Clara .
- De szerintem Niallnek volt a legnagyobb szerencséje – röhögött Louis .
- Marha vicces vagy Lou – húztam el a szám, mire ők még jobban nevetni kezdtek.- Komolyan gondolkodom, hogy új barátok után nézek.
Nem feszegettük , tovább a témát aminek személy szerint nagyon is örültem . Nem valami megnyugtató az a tudat , hogy azzal a lánnyal kell eltöltsek egy napot akit a hátam közepére sem kívánok . Már előre parázok , mi lesz  , bezzeg Louis és Daisy normális embereket fogtak ki . Azaz helyesbítek , normális  emberek fogták ki őket , jó Clara is próbálkozott minek nagyon örültem de  Kate megteheti hogy szórja a pénzt , anyuci apuci egyetlen királylánya . Ez mindig is így volt ha kellet neki  valami egy kis hiszti ide egy kis hiszti  oda és varázsütésre , megkapott minden .   Amellett hogy tuti , hogy nincs ki az összes kerek ezért se kedveltem . Ezzel  nem voltam egyedül a suliba , nem sokan szerették , mit ne mondjak nem egy világ szépe a lány , és még mindig hangoztatnám  , hogy nagyon FURCSA sokszor . Nem idegeskedek tovább olyan miatt, amit nem tudok megváltoztatni. Nagyon elmerülhettem a gondolataimban , mivel Zayn kezdte el lökdösni a vállam észrevettem , hogy azt sem tudom, miről beszélgetnek .Nem tudom , hogy fogom kibírni azt az egy napot , de ez van nem tudok már rajta változtatni .
-Niall – hallottam a hátam mögül annak a személynek a hangját, akitől kiráz a hideg.
- Itt a világ legszerencsésebb és egyben legszebb lánya – suttogott Liam , mire csak felmutattam neki a középső ujjamat .Amilyen lassan csak lehet, úgy fordultam meg minél később lássam meg . Magamba reménykedtem , hogy csak a képzeletem játszik velem vagy csak álmodom ezt az egészet és meg sem történt ez a nap . De nem így volt , ebben a percben tudatosult bennem ,  hogy milyen szerencsétlen vagyok  . 
-Szia Kate – erőltettem egy mű mosolyt magamra.
A csaj persze csak vigyorgott, a fogszabályzója csak úgy csillogott, mióta ismerem meg van neki, szentem már hozzá nőtt és sose szabadítják meg tőle.  A haja szokás szerint a feje tetején összefogva , és tökéletesen hátra simítva , egy száll, sem lóg ki vagy áll el . Lila fehér kockás garbó és mellé egy igen divatjamúlt farmer . Hát biztos nem ő lesz az álom csajom .
- Azon gondolkodtam - ringatózott előre hátra – Ha már így alakultak a dolgok, akkor elmehetnénk vacsizni azután moziba.
- Öhhh – hebegtem össze vissza – nekem oké - csak ennyit tudtam kibökni.
-Uhhhhhh – visított fel, és közelebb lépett – Akkor gyere, értem hatra – simított végi a mellkasomon – És valami irtó sexy legyél.
Hát erre az utolsó mondatra tátva maradt a szám, de mire reagálni tudtam volna hirtelen adott az arcomra egy puszit sarkon fordult és már hűlt helyét bámultam. Mikor halló távolságon kívül esett, mindenki egy orbitálisan nagy röhögésbe kezdett.  Jobban szemügyre vettem a társaságot és visszajött a két jómadár is. Daisy Liambe kapaszkodott, mert majdnem összeesett a röhögéstől, Zayn , Louis és Brook  szintén , Harry meg összegörnyedve fogta a hasát , egyedül Clara  mosolygott bocsánat kérően .Ezért is imádtam őt mindig , egy szimpla mosollyal fel tudta dobni a kedvem minden helyzetben .Szerintem ebbe a mosolyba szerettem , bele annyira,  amitől még mindig ugyan úgy érzek, mint kis srác koromba . Nem első látásra szerettem belé. Nem vert a szívem az első találkozásnál. Sőt nem éreztem semmit napok elteltével sem. Egy helyes gyerek volt csupán, ki nem tudja hol a helye.. Nem gondoltam komolyan az egészet, de jól éreztem magam a közelében. Sosem akartam, de annyira közel került a szívemhez, hogy beleszerettem.. Csak akkor nem volt merszem elmondani mit is érzek valójában, akkor még ciki volt bevallani. Bezzeg a többiek még mindig nem álltak le, és többen kezdtek minket figyelni. Pont, mint régen, ez a tudat enyhe mosolyt varázsolt az arcomra, de azért még mindig rosszul esett, hogy én vagyok a röhögés tárgya.
- Én lassan lépek srácok – törölte meg a szemét Daisy - Brook drága haza vigyelek? Clara ?
-Nem köszi Louist viszem haza .
- Nekem dolgom van még, de köszi - mosolygott boldogan Clara.
Sorban elköszöntek egymástól a szokásos ölelésekkel. Láttam, hogy Harry valamit sustorog Maddox fülébe mire ő csak megsimította a karját. Majd oda jött hozzám egy ördögi vigyor kíséretében .
- Csak szexin holnap szépfiú – húzta végig az ujját ős is a mellkasomon Katet utánozva.
-Nagy a szád hercegnő – csaptam játékosan a hátsójára, amitől kissé megugrott.
Mind a kettőnkből kisebb kuncogást váltott ki ez az a kis „játék” de jól esett. Nemsokára Liam is lelépett, edzésre ment. Zayn , Clara , Harry és én maradtunk segíteni, pakolni . úgy se volt jobb dolgom mára , bele fért .
- Mibe fogadunk, hogy rá fog mászni Kate? – suttogott Zayn Clarának és Harrynek.
- Örülnék, ha nem a hátam mögött fogadnátok – dugtam oda én is a fejem és utánoztam. 
- Nem fogadok, mert a nyakamat teszem oda, hogy így lesz – vigyorgott pimaszul Hazz .
- Ááá igazad van – legyintett Zayn .
- De én fogadni akarok – csillant fel Clara szeme.
Erre egy briliáns ötlet, ugrott elő a fejemből, ami eddig csak egy merész gondolat volt. Lehet még is szerencsés ez a mai nap? Vagy lehet, hogy tényleg egy álom az egész és pillanatokon belül, megszólal az ébresztőm? Mivel ez túl szép, hogy igaz legyen.
- Na, benne vagy szöszi? – bökdösött Clara ezzel kizökkentett a gondolatmenetemből.
Na, most már tuti nem álom. Egyre jobb kedvem kezd lenni. Már az sem érdekel, hogy holnap együtt kell legyek Kattel .
- Oké, mibe szeretnél? – húztam fel az egyik szemöldököm. Harry már megint suttogott valamit, mire Clara elmosolyodott és biztatást várva rá pillantott a göndör srácra. Ő meg persze csak bólogatott.
- Ha nem mászik rád, akkor, enyém a kocsid egy hónapig.
- Rendbe, de ha rám mászik, velem töltöd az egész szombatot.
Kicsit se lepte meg a dolog mintha számított volna rá. Ez most akkor egy jó jel lenne? Vajon ő is úgy érez irántam, mint én ő iránta? Vagy csak egy szimpla barát vagyok a számára? Sokszor írt kétértelműen a levelekbe sose tudtam eldönteni mit is akar valójában. Mikor elment feladtam az egészet úgy voltam vele úgy se fog össze jönni a dolog, ha ő New Yorkban él . A legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer majd visszajön . Mindannyiunk életében van egy elmondhatatlan titok, egy elérhetetlen álom és egy felejthetetlen szerelem. Gyorsan összedobtuk a cuccokat és mindenki ment haza .
***
El sem hiszem, hogy itt vagyok. Már vagy egy 10 perce ülök a kocsiba és azon filózom, hogy lemondom az egészet. Nem akarok Kattel összezárva lenni. Persze hogy a mai nap egész gyorsan telt el. Egész nap ki sem keltem az ágyból, azon gondolkodtam milyen indokkal tudnám lemondani az egészet. Pro és kontra érveket is felsoroltam magamnak, de az egyetlen pró az volt, ha rám mászik, akkor egész szombaton Clara velem lesz. Ez a baj ma a világgal: senki sem mondja ki, hogy valójában mit érez, inkább magunkban tartjuk. Szomorúak vagyunk, de nem sírunk; vidámak vagyunk, de nem táncolunk és nevetünk, sőt sokszor még csak el sem mosolyodunk. Mérgesek vagyunk, de nem üvöltünk; szeretünk valakit, de nem ölelünk. Miért? Mert valójában mind szégyenkezünk az érzéseink miatt, és ez a baj ma a világgal! Lassan ki kellene, szálljak, és be kéne, kopogjak azon az ajtón. Remélem nem lesz olyan szörnyű, mint ahogy képzelem. Feltűnően lassan szálltam ki és csuktam be az ajtót majd zártam le a kocsim. Hogy miért zártam le? Azt még magam se tudom. Talán, hogy még később nézzek szembe vele. Oda csoszogtam az ajtóhoz, mikor már nyomtam volna már meg a csengőt egyszer csak kivágódott az ajtó.
- Niall maci késtél – biggyesztette le az alsó ajkát, ami a csajok 70%-nál cuki, de neki kimondottan rosszul áll.
- Ne haragudj – túrtam bele a hajamba, valami kifogás után keresgélve – de tudod… a forgalom – böktem ki végül.
- Hát igen az valami borzalmas – és azzal, lendülettel csapta be maga mögött az ajtót és húzott vissza a kocsimhoz. Mire észbe kaptam már bent is ültünk és valami baromságról csacsogott. Akkor kezdődik a szenvedés – gondoltam magamba és beindítottam az autót.
****
Végre vége ennek az egész rémálomnak. Valami borzasztó volt az egész este. Nem tudom, hogy bírják ki Katet a „barátai”. Folyamatosan csak magáról, a családjáról és a macskájáról beszélt. Olyan dolgokat tudtam, meg amit sose akartam. Megkönnyebbül ülök, a kocsimba, 3 óra kínszenvedés után. Valakivel beszélnem kell erről az egész estéről. Megnéztem a legutóbb hívott számot és Clara volt. Tárcsáztam és vártam, hogy végre felvegye.
-Szia Niall.
- Otthon vagy?- hagytam ki a köszönést annyira izgatott voltam.
-  Szia Clara - dörmögött a telefonba - Pont így kell köszönni Niall. Próbáld ki nem is olyan nehéz .
-Szia Clata.  Oké oké, de otthon vagy?
- Persze.
-10 perc és ott vagyok.
- Várlak – azzal ki is nyomta.
Hát kevesebb, mint 10 perc alatt már ott is voltam.  Itt sokkal könnyebben szálltam ki és csengettem be. Emily Clara anyukája nyitott ajtót és tájékoztatott, hogy kint találom meg a lányát az udvaron. Clara és Daisy kint ültek és beszélgettek, mikor megláttak engem és integettek, hogy menjek oda. nekem se kellet kétszer mondani, egyből elindultak a lábaim.
- Itt van Rómeó-heccelt Maddox .
- Daisy – bökte meg Clara az oldalát – viselkedj már.
- Hagyd – sétáltam oda az említetthez és adtam a fejére egy puszit – én így szeretem.
- Én is szeretlek Horan – bújt hozzám.
Majd oda mentem Clarához is egy hosszabb ölelésre. Majd a csajok neki álltak faggatni. Az elejétől a végéig elmeséltem mindent. Persze végig röhögtek, bár ha bele gondolok tényleg elég viccesen alakult az este. Ha 10x nem próbált meg lekapni Kate egyszer sem. Igaz mindig sikerült kitérjek előle ….
- Na és amikor a moziban ültünk, az valami katasztrófa volt. Már vagy egy fél órája néztük a filmet, amikor megéreztem a kezét térdemen. Azt se tudtam mit csináljak. Ja és a legjobb az volt, hogy amikor a két főszereplő a végén összegabalyodott újra bepróbálkozott. Előtte se akartam megcsókolni, nem tudom mire számított. De azért elmagyaráztam neki, hogy nem akarok tőle semmi komolyat……
Daisy meg sem tudott szólalni, szó szerint fetrengett a röhögéstől. Ez nem meglepő tőle . Clara viszont , nagyon próbálja vissza tartani a nevetést .Szerintem mondok még valamit tuti ő is robbanni fog .Viszont eszembe jutott a fogadásunk . Hatásos lelépést terveztem  így szépen felálltam és az ajtóhoz sétáltam . A két csaj értetlenül nézett utánam . Majd ahogy oda értem az ajtóba hirtelen megfordultam és a legcsábítóbb mosolyomat vetettem be .
- Apropó Clara – néztem rá – holnap 10-kor itt vagyok –kacsintottam a mondat végén.
Először nem esett le neki, majd hatalmas mosolyra húzódott a szája és csak bólogatott. Még egy pont nekem mégse lett egy katasztrófa ez az este. Mikor haza értem, kajáltam még majd elmentem tusolni. Ahogy beálltam a meleg víz alá egyből ellazultam. Lepergett előttem a mai nap eseményei és a Kattel töltött időn kívül egész jól sikerült. Mikor már meguntam a víz alatt állni elzártam a csapott és magamhoz vettem a törölközőmet. Lazán a derekamra csavartam így mentem be a szobámba. Felkaptam az asztalomról a telefonom és láttam, hogy van pár üzenetem . A srácok érdeklődtek az estéről .Nem volt kedvem kisregényt írni majd személyesen . Most viszont az kell kitalálnom hová viszem Clarát holnap ?Felvettem egy bokszert és befeküdtem az ágyamba . Egész éjjel ezen  kattogott az agyam .
****
Szerintem még egyszer sem örültem ennyire az ébresztőmnek, mint most. 09:15 akkor ideje készülődni és elmenni Claráért .
 Mivel egész jó idő volt így magamra kaptam egy farmert és egy fehér felsőt, a telefonomat és a tárcámat a zsebembe csúsztattam és már futottam is le. Az asztalon találtam egy üzenetet anyutól. Elment bevásárolni majd jön. Bekaptam pár falatot és már mentem is felhúztam egy fekete sportcipőt, ami a mostani kedvencem majd felkaptam a napszemüvegemet. Miközben vezettem ki találtam a tökéletes helyet ahová menni fogunk. Magamba mosolyogtam, ahogy elképzeltem Clarát hogy mit fog szólni. Nagyon remélem, hogy tetszeni fog neki. Ahogy oda értem eléjük dudáltam párat és nemsokára már ott is volt az ajtóban. Az állam leesett, ahogy megláttam. Egy egyszerű fekete farmer volt, rajta ami úgy tapadt rá mint ha a második bőre lenne és a felsőjéről már ne is beszéljünk .Egy Világos kék top aminek a háta fekete csipke .Annyira elbambultam hogy észre se vettem hogy már bent is ül .
-Niall a szádat csukd be – adott egy puszit az arcomra.
-Bocs csak elkalandoztam – nevettem fel egy kicsit kínosan, mivel egyből piszkos dolgok jutottak az eszembe, amit gyorsan el is hessegettem.
Kicsit feszült lettem, így beindítottam újra a kocsit és már indultam is . Szerencsére, mint mindig most sem állt be a kínos csend. Rám mosolygott és semmiségekről beszélt hozzám, én pedig azt éreztem, hogy már régóta csak erre vártam. Sokszor faggatott arról hová is viszem, de nem voltam hajlandó elárulni neki. Maradjon, az én kis titkom.Úgy gondolom ,amikor a csend kellemes két ember között, tudod, hogy szeretetre találtál. Nem kellet sokat kocsiban ülnünk hamar oda értünk. amikor kiszálltam a kocsiból átszaladtam Clara oldalára és kinyitottam neki az ajtót, mint egy igaz úri ember. Befogtam a szemét és nagyon örültem, hogy egy egyszerű fekete tornacipőt visel, mert így még magasabb vagyok nála. Szép lassan sétáltam vele hogy el ne essen. Mikor oda értünk a kis tóhoz akkor elvettem a szeme elől a kezem és hagytam hagy nézzen körül. Csak mosolygott gondolom ez jó jel. Majd az egyik percről a másikba már a nyakamba lógott. Szorosan öleltem a derekát és a nyakába hajtottam a fejem. Mélyen szívtam be az illatát, ami kissé elkábított. Mondott valamit, de nem tudtam koncentrálni. Könnyen meg tudnám szokni ezt az érzést, amit csak akkor érzek, ha a közelemben megölel, vagy ha csak rám néz. Mikor már kiölelgettem magam, kezénél fogva húztam magam után le a tóhoz. Ezt a helyet a fiúkkal találtuk egyszer egy részeg pillanatunkban. Kevesen tudják, hogy itt van. Plusz egy elég jó állapotban lévő csónak is. Egy percre megtorpant, amikor előre húztam a csónakot. Egy percre megijedtem, de jól tudok érvelni szóval meg kell, próbáljam.
- Na, bízz már bennem – ültem be majd nyújtottam felé a kezem – Tudod, hogy sose csinálnék olyat, ami neked nem jó – biztattam.
- De ha bele esünk én, kinyírlak Niall .
Vonakodva, de elfogadta és beszállt velem szembe. Megragadtam az evezőket és elkezdtem befelé haladni. Végig beszélgettünk hangosan nevettünk. Néha lecsodálkoztunk a tájon. Eszméletlen szép volt az egész hely. Annyira magával ragadott. Nagyon szerettem itt lenni és örülök, hogy vele lehetek most itt.
- Ez amúgy teljesen olyan, mint a Szerelmünk lapjaiban – kuncogott.
- Hát nem vagyok egy kiköpött Ryan Gosling – mosolyogtam.
- Én meg egy Rachel McAdams – kontrázott rám.
- Igazad van – bólintottam – mert te sokkal gyönyörűbb vagy.
Mire ő enyhén elpirult. Próbálta a hajával takarni az arcát, de nem hagytam. Közelebb hajoltam hozzá, közelebb, mint akartam. Csak centik választottak el minket. Az ajkaink majdnem összeértek. El sem hiszem, hogy megtörténik ez a pillanat. Már csak milliméterek. Mikor már majdnem összeértek volna az ajkaink Clara elfordította a fejét és oldalra pillantott én meg csak bámultam magam elé. Nem tudtam mit csináljak vagy mondjak. Lefagytam ettől féltem a legjobban, hogy majd visszautasít és akkor a barátságunknak is annyi. Nem hiszem el mit vétettem? Igen, vannak hibáim, de senki se mondja, hogy nem hibákkal szereztek tapasztalatokat.  Komolyan azt hittem ő is ugyan úgy érez, mint én. Komikus, hogy sosem ismerjük fel az élet legjobb pillanatait, amíg el nem múlnak. Talán ezért olyan jók, mert nem gondolkozunk rajtuk. Aztán a semmiből valami nedves esett a fejemre aztán egyre több. Fantasztikus, az eső elkezdett szakadni. Amilyen gyorsan csak tudtam vissza eveztem a part felé. Kisegítettem a csónakból ügyelve arra, hogy ne hozzam magam kellemetlen helyzetbe. Odaadtam neki a kocsi kulcsot még én visszatoltam a helyére a csónakot. Az eső ekkor már úgy esett mintha dézsából öntötték volna. Teljesen átázott a felsőm, és amilyen gyorsan csak tudtam beültem. Nem érdekelt mi lesz vizes csak el innen. Na, most viszont beállt a kínos csend. Ilyen se sokszor fordult elő ez új nekem. Az egyetlen dolog, ami a mélybe lökne engem, az, hogy egy nap, valaki, aki fontos, azt mondja: te is csak olyan, vagy mint a többi. Aki hozzád tartozik, az úgyis a tiéd lesz, aki meg nem, bármit is teszel, akkor sem.Pont a földutas részen hajtottunk, kifelé amikor a kocsi nem ment tovább. Értetlenül néztem össze vissza, nyomtam a gázt, de semmi. Se előre se hátra, ideges lettem így hirtelen rá vágtam egyet a kormányra és megszólalt a duda. Clara mellettem egy kicsit összerezzent, de nem figyeltem rá. Kiszálltam a kocsiból és megnéztem miért nem tudunk tovább haladni. Pompás bele ragadtunk egy nagyobb gödörbe.
- Nagy a baj? – hallottam meg a hangját közvetlenül mellettem.
- Nem tudom – válaszoltam már egy kicsit higgadtabban. Ha már nem jönnek, össze köztünk a dolgok legalább maradjunk barátok.
- Segítek – jött mellém.
- Nem szállj, vissza még a végén megfázol.
Persze nem hallgatott rám. Ott szenvedtünk mikor egy erősebb lökés után megcsúsztam pofával a sárba. Ő bezzeg csak röhögött rajtam, mert tiszta kosz lettem. Nekem se kellet több egyből magam után rántottam így mind a kettőnk saras lett. Már futott volna el előlem mikor elkaptam a kezét is visszarántottam. Erősebben igaz, mint akartam így újra túl közel került- az arcunk egymáshoz…….









1 megjegyzés:

  1. Ahw de édes ez a rész:333
    De mivan a Brook féle eseménydologgal????:DDD
    HAmar köviiiiiiiit
    xxx Claire

    VálaszTörlés